Blogin takana

Kuka minä olen?

Hei, olen Päivi Oulusta. Tässä kohtaa moni kertoo, mistä on kotoisin. Minun kohdalla tähän ei voi vastata. Olen elämäni aikana asunut monella eri paikkakunnalla ja varsinkin lapsuudessa muuttanut monta kertaa. Minulla ei ole erityisen vahvaa tunnesidettä mihinkään paikkakuntaan tai seutuun. Pisimmän yhtäjaksoisen ajan, 16 vuotta, olen asunut Kempeleessä, jossa elin perhe-elämää ja lapset kävivät koulut. Jos kuitenkin jokin paikkakunta täytyy mainita, sukuni juuret ovat vahvasti Siikajoella Pohjois-Pohjanmaalla.

Työelämää

Olen vielä täysillä työelämässä. Haaveissa siintää varhais/osa-aikaeläke ja ajatus, että voisi vähentää työntekoa ja olla enemmän oman itsensä rouva. Tässä on osittain myös syy, miksi perustin tämän blogin. Haaveena on saada mahdollisesti kaupallisia yhteistöitä ja sitä kautta tuloja.

Harrastukset

Pidän kulttuurista = teatteri, musiikki, taidenäyttelyt. Tykkään myös matkustaa. Onkin ihanaa, että maailma alkaa hiljalleen avautua kaikkien näiden asioiden osalta. Tykkään myös lukea ja vasta viime aikoina olen alkanut kuunnella äänikirjoja. Kunnostani pidän huolta käymällä salilla sekä ulkoilemalla.

Blogin aiheet

Blogini pääaiheet ovat kulttuuri ja matkustus, mutta juttuja tulee myös sivuaiheista Oulu, aikuisen naisen muoti+kauneus, hyvinvointi, koti- ja mökkielämää unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa blogiini!     Päivi