Nainen seisoo selin Marimekon reppu selässään.

Viikonloppuun on mahtunut monenlaista, viikonlopun kuulumiset tulee tässä. Pitkästä aikaa minulla oli täysin vapaa viikonloppu, kalenterissa ei ollut yhtään merkintää. Ihanaa!

Voimavärinä punainen

Viikonlopun kuulumisia punaisessa mokkatakissa
Ylläni on kirppislöytö ihana punainen mokkatakki sekä uusi hankinta unikkoreppu.

Kirkkaan punainen on aina ollut lempivärini. Siksi olinkin aivan onnessani, kun löysin tämän mokkatakin kirppikseltä. Mikä parasta, takki on oikeaa mokkaa ja merkiltään Part Two, tietääkseni ihan laadukas brändi.

Viikonlopun kuulumisia
Perusvärit, sininen, punainen ja valkoinen ovat minun juttuni.

Pari päivää siinä meni, nimittäin miettiessä, ostanko ihanan Marimekon Enni Pieni Unikkorepun. Kävin Sokoksella torstaina ja iskin silmäni tähän reppuun. Perjantai meni miettiessä ja lauantaina kävin ostamassa repun. Jostain syystä minun on vaikea ostaa ihan extempore jotakin ihanaa itselleni.

Hankintaa miettiessä alan perustella itselleni: minulla ei ole autoa, eikä yhtään maksullista suoratoisto- eikä äänikirjapalvelua, käytän julkista liikennettä, ajan mummopyörällä, hankin suurimman osan vaatteistani kirppiksiltä. Hullua, miksi pitää perustella hankintaa itselleen sen sijaan että vain menisi ja ostaisi. Onko syynä suomalainen, hieman pihi tapa käyttää rahaa…aina pitää olla ”pahan päivän vara”.

12 vuotta yhdessä

Miehelläni ja minulla oli viikonloppuna syytä juhlaan. Meille tuli 18.9. meidän yhteistä taivalta täyteen 12 vuotta.

Meidän tarina menee näin: olin sinkku, oli lauantai-ilta. Istuin yksin kotona katsomassa jotakin hömppäelokuvaa. Sitten ykskaks mieleen tuli ajatus: lähden tansseihin. Siihen aikaan Oulussa oli Hietasaaressa tanssilava. En ole koskaan harrastanut ns. kupin ottamista yksin ollessani. Niinpä nopeasti vaihdoin tanssivaatteet, meikkasin, hyppäsin Mondeooni ja hurautin Hietasaareen.

Jos olet käynyt lavatansseissa, tiedät, että tanssipaikalla on ns. naisten ja miesten puoli. Naistenpuolella oli naisia monta riviä ”tyrkyllä”. Minä ujona en todellakaan mennyt eturiviin, vaan ihan takariviin seinäruusuksi. Olinkin ihmeissäni, kun näin, että joku mies sieltä raivaa tiensä naisviidakon läpi ja kysyy minua tanssimaan. Ja kyllä, siitä illasta lähtien olemme tanssineet samaan tahtiin. Kun myöhemmin ihmettelin miehelleni, että miten ihmeessä hoksasit minut sieltä naismuurin takaa, hän vastasi: ”helppo juttu, olit nuori, kaunis nainen ja  päätä pidempi muita”.

Kuohuviiniä milleniumlaseissa
Kippis meille ja 12 yhteiselle vuodelle

Meidän tapaamisella oli kohtalolla sormensä pelissä. Nimittäin tasan kaksi viikkoa tapaamisemme jälkeen Hietasaaren tanssilava tuhoutui tulipalossa. Kävi ilmi, että kyseessä oli tuhopoltto. Harmillista, sillä Hietasaaren tanssilava oli suosittu tanssipaikka.

Juhlapäivää vietimme käymällä pizzalla sekä elokuvissa.

Viikonlopun kuulumisia
Yksityinen elokuvateatteri Star sijaitsee Tuirassa Oulussa

Olipa mukava käydä pitkästä aikaa Starissa. Tykkään siitä, että Starissa elokuva alkaa heti, eikä tarvitse tuhlata aikaa katsomalla mainoksia.

Oletko jo katsonut Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä? Ellet, niin käy katsomassa, lämmin suositus tälle elokuvalle, joka ainakin minulla meni tunteisiin.

Kävelimme Tuiraan kauniin Ainolan puiston lävitse. Puiston vesistössä oli kaksi joutsenta, joita ohikulkijat pysähtyivät ihastelemaan.

Viikonlopun kuulumisia
Kaksi joutsenta Ainolan puistossa

Juhlaviikonloppu huipentui sitten Radisson Blun Super Breakfastiin.

Radisson Blu Oulu Super Breakfast
Ihanaa istua aamiaiselle valmiin pöydän ääreen

Jos olet tulossa Ouluun vaikkapa viettämään teatteriviikonloppua, silloin Radisson Blu Oulu on paras valinta hotelliksi. Nimittäin teatteri on ihan vieressä. Olin itse  kevättalvella staycationilla Radissonissa, hotellikokemukseni voit lukea tästä.

Tämän syyskuisen viikonlopun kuulumiset olivat tässä. Mieli ja keho ovat vapaan viikonlopun ansiosta leväneet, nyt on hyvä lähteä uuteen viikkoon. Mukavaa uutta viikkoa!

Päivi

 

Joko luit nämä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.